پزشکیان: کتمان نمی‌کنیم؛ در برابر مردم قصورهای زیادی داشته‌ایم / حاکمان نباید نگاه بالا به پایین به مردم داشته باشند + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۳۹۲۷۳

پزشکیان: کتمان نمی‌کنیم؛ در برابر مردم قصورهای زیادی داشته‌ایم / حاکمان نباید نگاه بالا به پایین به مردم داشته باشند + فیلم

رییس جمهور گفت: ما خدمتگزار مردم هستیم و نباید موجب نارضایتی آنها شویم. مردم دیِن خود را به کشور ادا کرده‌اند؛ ما امروز باید با مشارکت مردم، گرفتاری‌های آنها را حل کنیم.
پزشکیان: کتمان نمی‌کنیم؛ در برابر مردم قصورهای زیادی داشته‌ایم / حاکمان نباید نگاه بالا به پایین به مردم داشته باشند + فیلم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رئیس‌جمهور در همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری آیت‌الله خامنه‌ای گفت: دولت نسبت به حقوق مردم کوتاهی‌هایی داشته است. در تلاشیم جهت جبران آن‌ها گام برداریم و رضایت مردم را جلب کنیم. 

وی افزود: ما خدمتگزار مردم هستیم و نباید موجب نارضایتی آنها شویم. مردم دیِن خود را به کشور ادا کرده‌اند؛ ما امروز باید با مشارکت مردم، گرفتاری‌های آنها را حل کنیم.

کد ویدیو
 

برخورد با مردم باید منصفانه باشد 

رئیس‌جمهور اضافه کرد: زمانی روی آرامش را خواهیم دید که با یکدیگر رفتار منصفانه داشته باشیم و با رعایت حقوق یکدیگر می‌توانیم به پایداری و ماندگاری جامعه امید ببندیم. در آن زمان است که مردم در مقابل دشمن می‌ایستند.

کد ویدیو

مردم در جنگ ۱۲ روزه حق خود را ادا کردند

پزشکیان تصریح کرد: عظیم‌ترین حقوق بین ملت حق متقابل حاکم و مردم بر یکدیگر است. این ارتباط منجر به ایجاد نظم و برادری بین مردم می‌شود و حاکمان صالح باقی نمی‌مانند، مگر با وجود مردمانی مطالبه‌گر که به دنبال حق و حقوقشان باشند. مردم بِینی و بین الله در جنگ ۱۲ روزه حقشان را ادا کردند و ما امروز در برابر این حق مسئول هستیم.

کد ویدیو

حاکمان نباید نگاه بالا به پایین به مردم داشته باشند

وی اظهار کرد: حضرت علی (ع) یکی از حقوق ملت را برخورد منصفانه با مردم می‌دانند و به مالک اشتر می‌گویند مراقب هوای نفس خود باش و انصاف را در انجام کارهایت رعایت کن و براساس قدرت بر مردم حکومت نکن که این کار قلب را سیاه و ایمان را سست می‌کند.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار